FCM – AaB | Superliga

marathonbet.dk nyheder

Superligaen er tilbage! Det markerer Marathonbet ved, at de kører med 0% margin på opgøret mellem FC Midtjylland og AaB. Se hvad det betyder for dig som oddser, samt se hvordan du kan få disse særlige odds og en odds bonus med fra den nye danske bookmaker.

FCM - AaB Marathonbet odds Superliga
© Marathonbet

0% margin på FCM – AaB

Marathonbet dk kører fra tid til anden 0% margin på udvalgte kampe. Blandt de udvalgte er opgøret mellem FC Midtjylland og AaB, når Superliga-sæsonen genstartes med 18. runde.

Når en bookmaker har 0% margin på en kamp, så betyder det, at de ikke tager provision på de sammenfaldne markeder, hvorved de udbudte odds bliver mere favorable for spillerne. Det giver med andre ord en bedre tilbagebetalingsprocent i spillernes favør. Der er dermed mulighed for at få nogle af de bedste fodbold odds på FC Midtjylland – AaB hos Marathonbet.

FCM – AaB odds hos Marathonbet

Selvom det er nummer et mod nummer fire, så har Marathonbet værterne fra FC Midtjylland som ganske pæne favoritter til opgøret. Et 1-tal giver her odds 1.666, mens en sejr til gæsterne fra Aalborg er oppe i odds 5.70.

Nordjydernes præstationer i træningskampene op til forårspremieren har heller ikke været imponerende. Men der har trods alt ikke været point på højkant der. Her har de gode resultater været to storsejre over 1. divisionsholdet fra Vendsyssel.

Midtjyderne går derimod ind til forårspremieren med en sejr i Europa Conference League 1/16-finalen over PAOK, mens de generelt bare har vist fine takter i træningskampene mod modstandere fra en generelt noget højere hylde, end dem AaB har testet sig af mod.

Herunder kan du se en række udvalgte odds på FC Midtjylland – AaB og se, hvad Marathonbet tilbyder på de forskellige udfald:

Udfald Marathonbet odds
FCM vinder 1.666
Uafgjort 4.40
AaB vinder 5.70
FCM -1,5 2.96
AaB +1,5 1.41
Over 2,5 mål 1.92
Under 2,5 mål 2.07
Begge hold scorer (ja) 1.78
Begge hold scorer (nej) 2.04
Oddsene er opdateret fredag den 18. februar kl. 8:00

AaB har generelt haft svært ved at score mod midtjyderne i de seneste mange opgør. Så en enkelt FCM-scoring kan statistisk set gøre meget for at skaffe topholdet de tre point. FCM -1,5 til odds 2.96 hos Marathonbet er dermed et ganske friskt spil på kampen.

500 kr. i velkomst hos Marathonbet

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Marathonbet, så kan du som ny spiller lige nu få en Marathonbet velkomstbonus på 100% op til 500 kr., når du opretter din bruger og foretager din første indbetaling.

Du skal blot bruge bonuskoden “WELCOME500”. Bonussen og indskuddet skal begge omsættes fem gange til minimum odds 1.50. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Author: Jeanne Hunt