PSV – FC København odds

cashpoint nyheder

FC København er det eneste tilbageværende danske mandskab i de europæiske turneringer, hvor de københavnske løber skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalen. Det kræver dog, at de sender den hollandske storklub, PSV, ud i 1/8-finalen.

Se hvordan du kan score et gratis væddemål til kampen med Cashpoint og se også, hvordan du kan få fingrene i en bookmaker bonus fra Cashpoint, hvis du ikke allerede har en Cashpoint-bruger.

PSV - FCK odds Europa Conference League odds Cashpoint freebet
© Cashpoint

Sådan får du freebet til PSV – FCK

Cashpoint er ude med et tilbud om et freebet, som du kan få til PSV – FC København, eller for den sags skyld også alle de øvrige Europa League og Europa Conference League-kampe, der spilles torsdag.

Du kan dermed få et freebet, som du kan bruge på enten PSV – FC København eller andre sportsvæddemål indenfor syv dage. For at du kan få dit freebet fra Cashpoint, skal du gøre følgende:

  • Gå ind på Cashpoint
  • Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  • Placer et væddemål på 50 kr. på Europa League eller Europa Conference League
  • Modtag dit freebet
  • Spil dit freebet indenfor 7 dage

Dette freebet tilbud fra Cashpoint, der er en af de online bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark, løber frem til og med torsdag den 10. marts kl. 23:59. Regler og vilkår gælder.

Ikke Cashpoint-spiller? Få op til 500 kr. i bonus

Står du og vil gerne have fingrene i freebettet fra Cashpoint, men har ikke en Cashpoint-bruger, så kan du lige nu få 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr., når du opretter en Cashpoint-bruger og foretager din første indbetaling.

Bonussen modtager du i form af et freebet, der matcher din første indbetaling. Freebettet modtager du, når du har gennemspillet din første indbetaling en gang til minimum odds 1.50. Når du har modtaget dit freebet i forbindelse med din velkomstbonus fra Cashpoint, så har du 5 uger til at bruge det.

Europa Conference League odds med Cashpoint

Der venter FC København en svær opgave i Eindhoven, hvor de skal forsøge at skaffe sig så godt et udgangspunkt til returopgøret som muligt. Her ser vi på nogle af de bedste fodbold odds på netop Europa Conference League hos Cashpoint Danmark. Du kan spille alle disse odds via betting apps.

Kamp 1 X 2
PAOK – Gent 2.23 3.20 3.24
Vitesse Arnhem – AS Roma 3.66 3.70 1.90
Partizan Beograd – Feyenoord 3.31 3.15 2.22
Slavia Prag – LASK Linz 1.73 3.65 4.59
Olympique Marseille – FC Basel 1.60 3.95 5.21
PSV Eindhoven – FC København 1.52 4.05 6.05
Leicester City – Stade Rennes 2.18 3.45 3.11
Bodø/Glimt – AZ Alkmaar 2.77 3.40 2.41
Oddsene er opdateret onsdag den 9. marts kl. 21:00.

Author: Jeanne Hunt