Ruud – Rune | French Open 2022

Casper Ruud - Holger Rune optakt French Open 2022

Hvor langt kan vingerne bære danske Holger Rune i årets French Open? Den 19-årige dansker har i den grad været flyvende ved French Open 2022, hvor han nu skal spille kvartfinale mod norske Casper Ruud.

Hvis du er en af dem, der er blevet grebet af tennisfeberen og Holger Runes fremragende præstationer på grusbanerne i Frankrig, så kan du her blive klædt på til French Open kvartfinalen 2022, hvor vi ser på både optakt til kampen og odds fra de bedste bookmakere.

Du får selvfølgelig også et spilforslag til kampen og muligheden for intet mindre end fire betting tilbud hos fire udvalgte bookmakere, som vi sammenligner odds på kampen fra.

Casper Ruud - Holger Rune odds og optakt, French Open kvartfinale 2022

Ruud – Rune optakt

Holger Rune skød sig for alvor ind på den store scene, da han i begyndelsen af måneden vandt sin første ATP-turnering i München. Scenen er blot blevet endnu større for det unge danske tennises ovenpå sejren over sidste års finalist, græske Stefanos Tsitsipas, der i den grad gav Novak Djokovic kamp til stregen i French Open finalen 2021.

Det er ikke kun hos Holger Rune, at selvtilliden er i top. Norske Casper Ruud kom direkte til Frankrig ovenpå sejren i ATP-turneringen i Schweiz, så det er altså to unge skandinavere, der i den grad er stærkt spillende, der mødes i Frankrig.

Den fælles historik taler dog til Ruuds fordel. Han har nemlig vundet samtlige af de tre tidligere opgør mod Holger Rune – endda uden sæt til den 19-årige dansker.

Det er dog tydeligt at se, at afstanden mellem de to er blevet mindre over det år, de tre kampe er spillet. Senest var Holger Rune tæt på, da han tabte 6-7, 5-7, så med danske briller er det store spørgsmål nok, om fjerde gang er lykkens gang for Holger Rune.

Ruud – Rune odds

En dansker i en grand slam-kvartfinale. Man kan mærke, at interessen for Holger Runes præstationer stiger i takt med, at han spiller sig længere og længere frem i de store turneringer. Det er derfor heller ikke overraskende, hvis de danske oddsere spiller med på deres odds app i forbindelse med kampen.

For at gøre det nemt for dig har vi her samlet en række af de mest populære odds fra en række udvalgte bookmakere, så du nemt kan se og sammenligne oddsene på kampen.

Udfald
ComeOn bonus Betfair bonus Nordicbet bonus LeoVegas bonus
Ruud vinder 1.48 1.40 1.48 1.47
Rune vinder 2.70 2.70 2.70 2.70
Ruud -4,5 1.95 2.00 1.90 1.93
Rune +4,5 1.83 1.73 1.80 1.88
Over 37,5 partier 1.90 1.73 1.85 1.85
Under 37,5 partier 1.90 2.00 1.85 1.95
Oddsene er opdateret tirsdag den 31. maj kl. 21:00

Ruud – Rune spilforslag

Få et gratis spilforslag med på vejen til French Open-kvartfinalen mellem Casper Ruud og Holger Rune. Står du og vil spille et af de ovennævnte odds hos en af de fire bookmakere, så husk at du kan læse mere om de aktuelle velkomstbonusser ved at klikke på linket for de enkelte bonusser.

Vi forventer en tæt match mellem de to, hvor Holger Rune meget vel kan overraske. Sidste opgør var utroligt tæt. Forventningen herfra er, at det bliver en tilsvarende match, hvor de to i den grad vil presse hinanden i kampen om en plads i semifinalen.

Derfor er vores French Open spilforslag Holger Rune +4,5 til odds 1.88 hos LeoVegas.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Author: Jeanne Hunt